Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Denizli'de nefes aldık 2-3

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, baştan sona büyük heyecana sahne olan maçta Denizlispor'u Yasin, Hasan(pen.) ve Melih'in golleriyle 3-2 mağlup etti. Samsunspor, bu sonuçla sıralamada 6 basamak yükselerek 7'nciliğe oturdu. 

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde Yılport Samsunspor, deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya geliyor. Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmaya sürpriz bir kadro ile başlayan kırmızı beyazlı ekipte Diomande ilk kez on birde yer alırken; Çinari'de uzun aradan sonra ilk kez kadroda kendisine yer buldu. Orta saha mücadelesi şeklinde başlayan mücadelede ev sahibi takım 12.dakikada Mayi'nin golüyle skor üstünlüğünü eline geçirdi. (1-0) Devrenin kalan süresinde Samsunspor'un beraberlik için çabaları sonuç vermedi ve devre 1-0 Denizlispor'un üstünlüğü ile sona erdi. 

TAM 5 GOL VARDI 

Karşılaşmanın ikinci devresine golle başlayan kırmızı beyazlılar, Yasin Öztekin'in golüyle skora denge getirdi.(1-1) Oyunda temposunu artıran Samsunspor'un Tomane'nin düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışını Hasan ile gole çevirdi.(1-2) Üçüncü gol için Denizli kalesine yüklenen Samsunspor, 75.dakikada Ömer Şişmanoğlu'nun golüyle yara alsa da Melih Okutan'ın son dakikalardaki golü maçın skorunu tayin etti. (2-3)  Samsunspor, bu sonuçla sıralamada 6 basamak yükselerek 7'nciliğe oturdu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.