Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Daha güçlü bir Samsunspor geliyor

Samsunspor

Ligin ikinci devresinde herkesin daha olgun ve güçlü bir takım, izleyeceğini söyleyen Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, "Her geçen gün taraftarla takımın bütünleştiğini görmek bizi sevindiriyor. Bize inansınlar. İnşallah ikinci devre onların yüzünü hep güldüreceğiz" dedi. 

Teknik direktör Taner Taşkın, herkesin ikinci devre ile beraber daha olgun ve güçlü bir Yılport Samsunspor’u izleyeceğini söyledi. Şu anda Play-Off’un içinde olan ve altında olan 6-7 tane ciddi takımın yer aldığını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, "Bunu bir tek Sarıyer ve Sakarya üzerinden gidersek yanlış yaparız. Bu ligin en iyi takımı Allah’ın izni ile Yılport Samsunspor. Yeter ki biz kendi içimizde bütünlüğümüzü ve birlik, beraberliğimizi koruyalım" dedi.

 
BURADA OLMAKTAN HAZ ALIYORUZ

Grupta yer alan tüm rakipleriyle mücade edeceklerini söyleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, "Ben, ekibim ve oyuncu grubum, Yılport Samsunspor’da çalışmaktan haz alıyoruz. Taraftarımızı seviyoruz. Her geçen gün taraftarla takımın bütünleştiğini görmek bizi sevindiriyor. Bize inansınlar. İnşallah ikinci devre onların yüzünü hep güldüreceğiz. Bu yolda hep beraber yürüyelim. Yılport Samsunspor belirlediği hedeflerine mutlaka ulaşacaktır” şeklinde konuştu. 

TRANSFER HAKKINDA KONUŞTU

Transferler hakkında da bilgi veren Taşkın, “Takıma gelen yeni transferlerde kısa sürede de olsa bir adaptasyon süreci olacak. Şu anda aldığımız ve alacağımız oyuncular takımlarında oynar pozisyondaydılar. Yani ligi ve yarışın içerisinde olan oyuncular. Onun için biz bu süreci kolay atlatacağımıza inanıyorum. Şu anda Onur Eriş geldi. Yılmaz Özeren Cuma günü gelecek. Bir de stopere bir oyuncu gelecek. Ayrıca Erbaaspor’dan kaleci Nurullah ile anlaştık. Doğru yerlere doğru oyuncularla anlaştık. Antalya kampına da bu oyuncular katılacak” diye konuştu.

DOĞRU PARALARLA DOĞRU OYUNCULAR

Doğru paralarla doğru oyuncuların alındığını belirten Teknik Direktör Taner Taşkın, “Manisaspor ve Gaziantepspor transfer yapamadı ve zirvedeki takımlar bunlardan 6 puan aldı. Bunlar biraz barajı yükseltti. Bunlar olmasaydı biz 37 puanı yine bulurduk. Biz sadece kendimizi analiz etmiyoruz. Rakipleri de analiz ettiriyoruz. Ligde şu ana kadar kolay kazanan bir takımı ben daha görmedim. Yaklaşık 12 yaşından beri sahadayım sonuncu takımla oynarken bile tedirgin bir şekilde sahaya çıkıyorsun. Zor maçları kazanıyorsunuz. Bizim takımın bir olgunlaşma süreci olacaktır. Çok para demek şampiyonluk anlamına gelmiyor. Fakat bu iş parayla da olmuyor, parasız da olmuyor. Biz doğru parayla doğru oyuncuyu transfer edebilmek için mücadele verdik. İnce eleyip, sık dokuduk. Devre arasında da bu şekilde çalışıyoruz. Biz doğru işler yaptık. Başımızda İsmail Uyanık, bizleri doğru bir şekilde yönlendirdi” dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.