Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Coşkun Zeren iddialı konuştu

Samsunspor

Sportif Direktör Zeren, “Bu kadar zor şartlar altında da olsak futbolcularımızı mutlu etmek için her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Artık bunun karşılığını sahada almak istiyoruz. Zor haftalara girdik. Herkes üzerine düşeni yapacak. Bu takım ligde kalacak” dedi.

Samsunspor Haber – Samsunspor’da Sportif Direktör Coşkun Zeren, Cumartesi günü oynanacak zorlu Çaykur Rizespor karşılaşmasını kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Takım olarak kritik günlerden geçtiklerini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Sportif Direktörü Zeren, “Tüm hesaplarımızı galisbiyet üzerine yapıyoruz” dedi.


HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAK


Kırmızı beyazlı ekibin Sportif Direktörü Zeren, “Bu kadar zor şartlar altında da olsak futbolcularımızı mutlu etmek için her türlü fedakârlığı yapıyoruz. Artık bunun karşılığını sahada almak istiyoruz. Zor haftalara girdik. Herkes üzerine düşeni yapacak. Bu takım ligde kalacak” diye konuştu. 


ZEREN: TARAFTAR DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR 


Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Çaykur Rizespor karşılaşmasında taraftar desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaçlarının olduğunu söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Sportif Direktörü Zeren, “Taraftarımızla bütünleştiğimizde neler yapabileceğimizi bundan önce ki sezonlarda gösterdik. Bundan sonra da bu böyle olacak. Samsun’da maç kaybetmek istemiyoruz” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.