Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Chibuike ve Angan serbest kalıyor

Samsunspor

Sportif başarısızlığın yanı sıra yabancı oyuncular konusunda da büyük sıkıntılarla uğraşan yönetimin, şu sıralar Chibuike ve Angan ile başı büyük dertte. Alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle kulübü FIFA’ya şikayet eden iki oyuncu ile anlaşılamaz veya paraları Cuma günü mesai bitimine kadar ödenmez ise serbest kalma hakkı kazanıyorlar.

Samsunspor Haber – Kırmızı beyazlı ekipte sular bir türlü durulmuyor. Sportif başarısızlığın yanı sıra özellikle yabancı oyuncular konusunda da büyük sıkıntılarla uğraşan kırmızı beyazlı yönetimin, şu sıralar Chibuike ve Angan ile başı dertte. Alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle kulübü FIFA’ya şikayet eden iki oyuncu ile anlaşılamaz veya paraları Cuma günü mesai bitimine kadar paraları ödenmez ise serbest kalma hakkı kazanıyorlar.

SAMARAS VE AYİTE DE SIRADA

Bunun yanı sıra Ayite ve Samaras’ın da aynı şekilde alacakları ödenmez ise bu iki oyuncu da bir sonraki hafta serbest kalacaklar. Yönetim kurulu, takım içinde hortlayan bu yabancı krizini çözmek için büyük uğraş veriyor. Sıkıntıların özellikle hafta sonu oynanacak Denizlispor maçına denk gelmesi ise yönetimin işini oldukça zorlaştırıyor.

Haber: Özgür KALANBAK
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.