Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Cenk İşler; HEDEFTEN UZAKLAŞMADIK

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin Genel Kaptanı Cenk İşler, Royal Hastanesi Bandırmaspor yenilgisinin hedeflerinden vazgeçtikleri anlamına gelmediğini söyledi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Genel Kaptanı Cenk İşler, Royal Hastanesi Bandırmaspor yenilgisiyle büyük üzüntü yaşadıklarını ifade etti. Halk Gazetesi'nden Davut Aktaş'a özel açıklamalarda bulunan kırmızı beyazlı ekibin Genel Kaptanı İşler, “Hedeften kopmak söz konusu değil. Matematiksel olarak şans varsa hedef her zaman için kovalanır. Hiçbir şekilde hedeften uzaklaştığımız düşünmüyorum. Taraftarlarımız Bandırmaspor maçında üzerine düşeni yaptı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının ardından yaptığımız çağrıların hepsine karşılık verdi. Onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Özür dilemek hiçbir şeyi değiştirmez ama ben takımımız adına kendilerinden özür diliyorum" dedi. 

İNANCIMIZ VAR 

'Taraftarlarımız büyük hayal kırıklığı yaşadı' diyerek sözlerine devam eden kırmızı beyazlı ekibin Genel Kaptanı İşler, "Bu mağlubiyet onları fazlası ile üzdü. Buna takımımız da çok üzüldü. Elimize gelen bu fırsatı cömertçe teptik. Elbette ki play-off şansımız devam ediyor. Ama böyle olunca camia olarak fazlası ile üzüldük.  Bu durum hepimizi elbette ki etkileyecek. Ama bu tarz olumsuzluklara azla takılmamalıyız. İç sahada istediğimiz sonuçları alamıyoruz ama bunu Manisa deplasmanında telafi edebiliriz. Rakibimizi deplasmanda yenersek kısmen de olsa bu üzücü hafta geride kalmış olur" diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.