Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Celil Sağır'dan teknik direktör Hüseyin Eroğlu'na;  YAPTIM OLDU  DİYEMEZSİN 

Samsunspor

Samsunspor'un eski futbolcusu Celil Sağır, ""İlk hafta ne dediysek aynısını söyleyelim. Bu sistemde oynayacaksan oyuncular bu sisteme uygun olmalı, ‘yaptım oldu’ diyemezsin hoca…" dedi.  

Samsunspor Haber - Samsunspor'un eski futbolcularından Celil Sağır, Kayserispor mağlubiyetini yorumlayarak Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'nu şu sözlerle eleştirdi; "İlk hafta ne dediysek aynısını söyleyelim. Bu sistemde oynayacaksan oyuncular bu sisteme uygun olmalı, ‘yaptım oldu’ diyemezsin hoca… Bu camia ile böyle oynamayalım. Yani bu sistemde Fofana'nın oyunda olduğu sürece bizim en az iki gol atmamız lazım. Çünkü her halükarda bir tane gol yiyoruz. 

TAKIMDA COŞKU YOK 

Yani bu sistemler bol gol atılan ama kalende de pozisyonlar verebilecek sistem. Onun için bir yersen iki, iki yersen üç atman lazım ki, buna da uygun ne defansın var ne de fazla gol atabilecek forvetlerin var. Ne dedik fikstür zor. Sadece İstanbulspor maçı bir ‘rahatlama’ olabilir dedik. Onda da bu futbolun üstüne çıkmamız gerekecek arkadaş. Çünkü  takımda pres yok, coşku yok, tempo yok. 2-1'den sonra adamlar yarım saat geride karşıladılar kaleye şut çeken oyuncun yok, yok yok.."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.