Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Çaykur Rizespor'dan Samsunspor'a gönderme

Samsunspor

Çaykur Rizespor, Trabzonspor'un evinde Bursaspor'a kaybetmesiyle lige veda etti. Maç sonunda Rizespor cephesinden Trabzonspor'a büyük tepki gösterildi. Sosyal medya hesabından Samsunspor ile ilgili yapılan paylaşım ise dikkat çekti.

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında kazanmasına rağmen Trabzonspor'un evinde Bursaspor'a kaybetmesi sonucunda küme düştü.


Hikmet Karaman'ın başında olduğu Çaykur Rizespor, ligin son haftasında evinde Alanyaspor'u 1-0 yenmeyi başardı. Trabzonspor ise evinde karşılaştığı Bursaspor karşısında maçta 1-0 öne geçmeyi başardı. Ancak peş peşe gelen Bursaspor golleri skoru değiştirdi. 2-1 geriye düşen Trabzonspor maçın geri kalanında özellikle hücum bölgesinde hiç bir varlık gösteremedi. Trabzonspor'un kaybetmesi sonucunda Çaykur Rizespor lige veda etti.

SOSYAL MEDYADA SAMSUNSPOR'A GÖNDERME


MAÇ SONUNDA BÜYÜK TEPKİ

Küme düşen Rizespor cephesinde en büyük tepki Trabzonspor'a oldu. Bordo mavili ekibin evinde Bursaspor'dan alacağı 1 puan Çaykur Rizespor'un kümede kalmasını sağlayacaktı. Rizespor maç sonu yaptığı açıklamada, "Net bir cümle söylemek yeterli, bu şehir bu günü unutmaz" ifadelerine yer verdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.