Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Çapa'dan revizyon sinyali

Samsunspor

Teknik direktör Fuat Çapa, "1922 Konyaspor maçında takımın neredeyse tamamını görmüş olduk. Şu an kafamızda 4 idmanda görmüş olduğumuz şablon değil, aynı zamanda da 2 karşılaşmada görmüş olduğumuz şablon oluştu. Cumartesi oynayacağımız karşılaşmaya bugünkü maçta bazı referanslar aldık" dedi.

Samsunspor Haber - Ziraat Türkiye Kupası'nda 1922 Konyaspor'u eleyerek adını 4'ncü tura yazdıran Samsunspor'da teknik direktör Fuat Çapa, kadroda revizyon sinyali verdi. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Çapa, "Bizim için bugün galibiyet ve takımın neredeyse tamamını görmüş olduk. Şu an kafamızda 4 idmanda görmüş olduğumuz şablon değil, aynı zamanda da 2 karşılaşmada görmüş olduğumuz şablon oluştu. Cumartesi oynayacağımız karşılaşmaya bugünkü maçta bazı referanslar aldık. 

FİKİR SAHİBİ OLUYORUZ

Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Bandırmaspor karşılaşması öncesi kadroda geniş olmasa bile revizyona gideceği mesajını veren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Fuat Çapa, "Alternatif olabilecek ve ileriki dönemde eğer gelişimini devam ettirirsek direk oynayabilecek oyuncu sayısı da fazla olacak gibi gözüküyor. Buda bizim için iyi olacak. Rekabeti takım içerisinde ne kadar çoğaltırsak bu bize artı olarak hem oyuna hem de skora yansıyacaktır” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.