Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Caner tamam Atabey beklemede 

Samsunspor

Sezon hazırlıklarına 15 Temmuz’da Samsun’da başlayacak kırmızı beyazlı ekipte Caner Arıcı transferi büyük ölçüde biterken; Başakşehirli forvet Atabey Çiçek ile aradaki pürüzlerin giderilmesine çalışılıyor. 

Samsunspor Haber – Samsunspor, tecrübeli savunmacı Caner Arıcı’nın transferini bitirmek üzere. Teknik direktör İrfan Buz’un takıma kazandırılmasını istediği Caner ile uzun süredir devam eden görüşmelerin olumlu geçmesi taraflar arasında memnuniyet yaratırken; başarılı sağ bekin en geç Cumartesi günü Samsun’a gelerek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. 

ATABEY’DE İŞLER KARIŞTI

Öte yandan Başakşehirli forvet Atabey Çiçek transferinde ise pürüzleri gidermek için yoğun tempoda çalışan kırmızı beyazlı yöneticilerin, bu oyuncuyu kadroya dahil etmek için tüm imkanlarını seferber ettiği gelen bilgiler arasında. Samsunspor’a sıcak baktığı açıklanan Atabey Çiçek’in şu anda Ankara’da olduğu ve gelişmelere göre hareket edeceği öğrenildi. 

TRANSFERDE HATA İSTEMİYOR

Sezon hazırlıklarına 15 Temmuz Pazartesi günü Samsun’da başlayacak olan kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör İrfan Buz,  iyi bir kamp dönemi geçirmeyi planlıyor. Bir süredir ekibiyle birlikte Nuri Asan Tesisleri’nde toplantılar gerçekleştiren tecrübeli teknik adamın, yönetimden özellikle transferin Bolu’da yapılması düşünülen ikinci etap hazırlık kampına kadar tamamlanmasını istedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.