Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Canberk yuvada kaldı 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekipten ayrılacağı konuşulan Canberk Dilaver'in takımda kalacağı öğrenildi. Başarılı sol bek, yeni sezon öncesi hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri’nde sürdürüyor. 

Samsunspor Haber – Samsunspor’un başarılı sol beki Canberk Dilaver, sezona erken açtı. Geçtiğimiz hafta vatani görevini tamamlayan kırmızı beyazlı oyuncu, döner dönmez Nuri Asan Tesisleri’nde antrenmanlarına başladı. Takımdan gönderileceği konuşulan kırmızı beyazlı oyuncunun, takımda kalacağı ifade edildi. 

GURUR DUYUYORUM

Her platformda Samsunspor’a uzun yıllar hizmet etmek istediğini dile getiren Canberk Dilaver, “Samsunspor benim yuvam. Ve burada olmaktan ve şehrimin takımının formasını giymekten her zaman büyük onur duydum. İnşallah bu sezon bir önceki yıla oranla daha sağlam gidip mutlu sona ulaşmak istiyoruz” dedi.

SABIRSIZLANIYORUM

Taraftarlarını bu sezon mutlu etmek istediklerini de ifade eden kırmızı beyazlı oyuncu, “Yeni sezon yeni bir umut. Hep birlikte kenetlenip,  özlemini duyduğumuz şampiyonlukları elde ederek kısa sürede layık olduğumuz yerlere geleceğimize inanıyorum.  Sezonun başlamasını büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum” diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.