Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Canberk: “Güzel şeyler kolay kazanılmıyor”

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin sol kanat savunucusunun ınstagram hesabından yaptığı yazılı açıklama şu şekilde; “Hedeflere öyle kolay ulaşılmıyor. Bir de herkesin gözü senin üzerindeyse hiç kolay olmuyor” dedi.  

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor’un başarılı isimlerinden Canberk Dilaver, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda; ‘Güzel şeyler kolay elde edilmiyor, acı çekmeden elde edilmiyor’ dedi. Kırmızı beyazlı ekibin sol kanat savunucusunun ıstagram hesabından yaptığı yazılı açıklama şu şekilde; “Hedeflere öyle kolay ulaşılmıyor. Bir de herkesin gözü senin üzerindeyse hiç kolay olmuyor. 

ÖRNEKLERLE AÇIKLADI 

Adanaspor’da oynarken gittiğimizde küme düşer denilen takımla ligin bitimine 3 hafta kala rekor kırarak şampiyon olduk. Bir sene sonra Göztepe’ye transfer oldum. Devreyi burada lider kapattık ve ligin favorisi o takımla son anda play off’a kaldık ve ligde 4-0 yenildiğimiz Es Es ile karşılaştık. Finalin favorisi rakibimizdi. Ama gülen taraf Göztepe olmuştu. Buradan yola çıkarak biz hedefimizden kopmadık. Kim ne derse desin; güzel şeyler kolay elde edilmiyor. Acı çekmeden elde edilmiyor”.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.