Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Canberk Dilaver’den Samsunhaber.COM’a özel açıklama

Samsunspor

Samsunspor ile yolları ayrılan başarılı savunmacı, transferiyle ilgili olarak sitemize özel açıklamalarda bulundu. Canberk Dilaver, İkinci Lig’den hiçbir takımla transfer görüşmesi yapmadığını söyledi. 

Samsunspor Haber – Samsunspor teknik heyetinin raporu doğrultusunda kadroda düşünülmediği için takımla yollarını ayırmak zorunda kalan Canberk Dilaver’den Samsunhaber.COM’a özel açıklama. Transferiyle ilgili bazı sosyal medya hesaplarında gerçek olmayan haberlerin yapıldığını ifade eden başarılı savunma oyuncusu, Spor Müdürümüz Özgür Kalanbak’a önemli açıklamalarda bulundu. 

BİRİNCİ LİG’İ TERCİH EDECEĞİM

İkinci Lig’de hiçbir takımla görüşmediğini ve kendisinin zaten bu ligde oynamama kararı aldığını dile getiren Canberk Dilaver, “Şu anda görüştüğüm iki takım var. Bunlardan bir tanesi Osmanlıspor bir tanesi ise Altınordu. Bu kulüplerin dışında bazı sosyal medya haber sitelerinde dolaşan tüm haberler gerçek dışıdır. Allah nasip ederse inşallah yeni sezonda Birinci Lig’de oynayacağım. Görüşmelerim devam ediyor. Bu vesile ile Samsunspor’a yeni sezonda başarılar diliyorum” diye konuştu.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.