Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Canberk Dilaver açıkladı! Yeni sezonda  takımda  kalacak mı ?

Samsunspor

Takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili kararı Başkan İsmail Uyanık’ın vereceğini söyleyen Canberk Dilaver, ” Ben sizin evladınızım ne istenirse onu yaparım seve seve ” diye konuştu. 

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor’un başarılı savunmacısı Canberk Dilaver’den mesaj var. Çok güzel hedeflerle başladıkları bu sezonda finali istedikleri gibi yapamadıklarını söyleyerek camiaya ve taraftarlara seslenen kırmızı beyazlı oyuncu, ınstagram hesabından yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Verdiğimiz sözleri tutamadık; hem de kulübümüz ve başkanımız bizlere karşı vermiş olduğu sözleri tutmasına rağmen. 

BU SEZON İÇİN BİZİ AFFEDİN 

Çok eleştirildik, hakaretler edildi ama aile içinde art niyet olmadığını bildiğimiz için çoğu şeyi bizlerde sineye çektik. Çünkü hedef tek düşünce birdi; o da şampiyonluk. Ben büyük Samsunspor taraftarlarından kendi adıma bu sezon için bizi affetmelerini istiyorum. Çünkü ben çok farklı ve değişik düşüncelerle çocukluk hayalini kurduğum formaya tekrar İsmail Uyanık başkanımla kavuştum. 

HEP EN İYİSİNİ YAPMAK İSTEDİM

Benim de hatalarım kötü dönemlerim olmuştur. O da emin olun her şeyin en iyisini yapmak istediğim içindi. Şimdi ne olur bilemem; çok soru geliyor devam edecek misin diye. Bunu nasıl anlarsanız anlayın ne düşünürseniz düşünün İsmail Uyanık başkanım ne karar verirse hakkımda o olacak. Bilginize… Ben sizin evladınızım ne istenirse onu yaparım seve seve”.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.