Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Canberk Ankara'da yok 

Samsunspor

Geçen hafta kart cezası nedeniyle kadroda yer alamayan Canberk Dilaver'i bu hafta da dinlendirecek kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İsmet Taşdemir'in bu kritik maçta geçen Eyüpspor karşısında kazanan ilk 11'i bozmayacağı tahmin ediliyor. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da teknik direktör İsmet Taşdemir'in Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Ankara Demirspor maçının 18 kişilik maç kadrosu büyük ölçüde netlik kazandı. Geçen hafta kart cezası nedeniyle kadroda yer alamayan Canberk Dilaver'i bu hafta da dinlendirecek kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İsmet Taşdemir'in bu kritik maçta geçen Eyüpspor karşısında kazanan ilk 11'i bozmayacağı tahmin ediliyor. 

HERKES DİKKATLİ OLSUN UYARISI

Sakatlığı devam eden Yılmaz Özeren ve Ercan Yazıcı'nın yanı sıra geçirdiği ameliyat sonrasında iyileşen ancak hazır olmadığı gerekçesiyle Erkam Reşmen bu hafta Ankara'ya götürülmeyecek. Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, oyuncularına hitaben yaptığı konuşmada; Ankara Demirspor'un çok dikkat edilmesi gereken bir takım olduğunu, sıralamadaki yerinin kimseyi aldatmamasını söyledi. Kırmızı beyazlı ekip, yarın sabah Ankara için yola çıkacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.