Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Çağdaş Atan ve Ersan Parlatan olmadı... SAMSUNSPOR'A ACİL HOCA ARANIYOR 

Samsunspor

Samsunspor'u yeni sezonda Süper Lig'e taşıyabilecek, taraftarın tepki göstermeyip kredi sunabileceği, camiayı heyecanlandıracak bir isim arayan kırmızı beyazlı yönetim yoğun bir mesai harcıyor. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'a hoca aranıyor. Kırmızı beyazlı ekibi yeni sezonda Süper Lig'e taşıyabilecek, taraftarın tepki göstermeyip kredi sunabileceği, camiayı heyecanlandıracak bir isim arayan kırmızı beyazlı yönetim yoğun bir mesai harcıyor. Şu ana kadar Çağdaş Atan ve Ersan Parlatan'ı açıklayan ancak her iki isimle de son dakikada yaşanan olumsuzluklar üzerine imza atamayan Samsunspor'da bu konuda işler yolunda gitmiyor. 

NASIL BİR TEKNİK ADAM ARIYORLAR 

Ağustos ayının ilk haftasında başlayacak olan yeni sezon öncesi kalan iki aylık periyotta hem hoca konusu hem de transferi tamamlayıp hazırlık çalışmalarına başlaması gereken kırmızı beyazlı ekipte taraftarları endişe sarmış durumda. Başkan Yüksel Yıldırım ve kurmaylarının işi ağırdan aldığı görüşünde birleşen kırmızı beyazlı taraftarlar, bir an önce çözümlenmeyi bekleyen konuların halledilmesini istiyor. Bakalım önümüzdeki günlerde Samsunspor'da nasıl gelişmeler yaşanacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.