Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Buz, "şehrin çocuklarının değerini bilmek önemli"

Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü İrfan Buz, "Şehrin çocuklarının değerini bilmek önemli. Projemiz içerisinde altyapıya dair de çalışmalarımız olacak. Yani yarışırken yetiştiren de bir Samsunspor hayalimiz var. Bunların hayal olarak kalmaması adına elimizden geleni yapacağız" dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü İrfan Buz, yarışırken de altyapıdan gelecek oyuncuların önünü açacaklarını söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin tecnübeli teknik direktörü Buz, "Samsunspor tarihine baktığınız zaman hem Türk futbolunu beslemiş hem de Samsunspor’un altın dönemlerinde ön plana çıkmış altyapı oyuncularının olduğunu görürsünüz. Şehrin çocuklarının değerini bilmek önemli. Projemiz içerisinde altyapıya dair de çalışmalarımız olacak. Yani yarışırken yetiştiren de bir Samsunspor hayalimiz var. Bunların hayal olarak kalmaması adına elimizden geleni yapacağız. Oyun kadar kulübün de gelişimine katkı vermek istiyoruz'' açıklamasında bulundu. 

SÜPER LİG VİTRİNİNE HAZIRLAYACAĞIZ

Şans verdiği oyuncuların bugün ülke futbolunda önemli noktalarda olduğunu belirten, İrfan Buz, ''Aynı şekilde Samsunspor’a potansiyelli, kulübün geleceğine katkı sağlayabilecek oyuncular kazandıracağız, onları geliştirip Süper Lig vitrinine hazırlayacağız'' dedi. Takımın bulunduğu ligin önemsiz olduğunu vurgulayan Buz, ''Önemli olan kulübün vizyonu, hedefleri ve projeleri. Eğer bu saydıklarım sizinle uyuşuyorsa çok düşünmenize gerek yok. Hele de bu Samsunspor gibi büyük bir camia, Samsun gibi bir futbol şehri ise" dedi.

HABER : Özgür Kalanbak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.