Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Buz: İlyas ve Bahattin'in kadroda olmayışları benim kararımdı! Coşkulu ve istekli bir oyunla kazandık

Samsunspor

Teknik direktör İrfan Buz, "İlyas ve Bahattin'in 18 kişilik kadroda olmaması sadece benim bir tercihimdi. Arkadaşlarımız antrenmanlara çıkıyor. İlyas Kubilay Yavuz ve Bahattin Köse kadro dışı değiller. Biz sportif anlamda doğruları yapmaya çalışıyoruz. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü İrfan Buz, farklı kazanılan Kırklarelilspor karşılaşması için çok mutlu olduklarını söyledi. İki haftada kaybettikleri puanların telafisini yapmak için bu maçtan mutlak 3 puanla ayrılmak zorunda olduklarını söyleyen tecrübeli teknik adam, "Dördüncü hakemle pozisyonları konuşuyorduk. Biz maçı yaşadığımız için orta hakem geldi sarı kartı bize gösterdi. İlyas Kubilay Yavuz ve Bahattin Köse ile ilgili sportif kararları yönetim vermez" dedi. 

SPORTİF ANLAMDA DOĞRULARIN PEŞİNDEYİZ

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Buz, "Bu oyuncularımızın 18 kişilik kadroda olmaması sadece benim bir tercihimdi. Arkadaşlarımız antrenmanlara çıkıyor. İlyas Kubilay Yavuz ve Bahattin Köse kadro dışı değiller. Biz sportif anlamda doğruları yapmaya çalışıyoruz. Son haftada iyi değildik. Sportif anlamda arayış içerisine girmek zorundaydık. Futbolcularımız da bugün takım halinde baskılı, coşkulu ve istekli oynadılar” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.