Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Büyük zirvenin günü belli oldu 

Samsunspor

Samsunspor eski Başkanı Kazım Yılmaz ile yarın (Pazartesi) bir araya gelecek kırmızı beyazlı oyuncular, görüşmeden çıkacak sonucun ardından daha sonra Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ü ziyaret edecek. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'lu eski futbolcuların Haziran'da yapılacak kongre öncesinde yapmış olduğu liste çalışmalarında artık sona gelindi. Kırmızı beyazlı ekibin efsane oyuncuları Ercan Koloğlu, Cenk İşler, Serkan Aykut ve Celil Sağır'ın fitilini ateşlediği yeni oluşuma destek çığ gibi büyüyor. Bugüne kadar bir çok önemli isimle görüşmeler yapan ve hepsinden tam destek alan eski futbolcular rotayı Samsunlu iş adamı ve eski kulüp başkanı Kazım Yılmaz'a çevirdi. 

EFSANE İSİMLERE BÜYÜK DESTEK VAR 

Samsunspor eski Başkanı Kazım Yılmaz ile yarın (Pazartesi) görüşecek kırmızı beyazlı oyuncular, görüşmeden alacakları sonucun ardından daha sonra Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ü ziyaret edecek. Destek turlarından gayet olumlu ayrılan kırmızı beyazlı efsane oyuncuların, yarın Kazım Yılmaz ile yapacağı görüşmenin sonucu daha şimdiden herkes tarafından büyük merak konusu oldu. 

YILMAZ'IN ÇALIŞMA OFİSİNDE BULUŞACAKLAR 

Samsunsporlu taraftarlar, eski kulüp başkanı Yılmaz'ın da efsane futbolcularla birlikte hareket edeceğine ve geçmişte yaşananları artık bir kenara bırakarak Samsunspor'u layık olduğu yerlere getireceğine inanıyor. Serkan Aykut ve Celil Sağır, Samsunspor eski başkanlarından Yılmaz ile büyük zirveyi Samsunlu iş adamının çalışma ofisinde gerçekleştireceği öğrenildi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.