Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bursa'da ilk 11'de sahada olacak... Gyasi'ye 'hazır ol' emri 

Samsunspor

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Menemenspor karşılaşmasındaki performansını beğendiği Edwin Gyasi'yi Bursa deplasmanında ilk 11'de oynatmayı planlıyor. Tecrübeli teknik adam, Gyasi ile yakından ilgileniyor. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un büyük beklentilerle transfer ettiği Edwin Gyasi, Menemenspor karşılaşmasındaki futboluyla herkesin dikkatini çekti. Teknik ekipten de tam not almayı başaran kırmızı beyazlı oyuncunun, Cumartesi günü oynanacak Bursaspor karşılaşmasında sahaya ilk 11 de çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, antrenmanlarda özellikle yıldız oyuncuyla yakından ilgilenerek onu bu maça konsantre ediyor. 

GÖZLER O'NDA OLACAK 

Kırmızı beyazlı camiaının kendisinden büyük beklentiler içinde olduğu Edwin Gyasi, şu ana kadar Türkiye Kupası da dahil 9 kez forma giydiği müsabakalarda 1 gole imza atarken; 316 dakika sahada kaldı. Kırmızı beyazlı oyuncunun, özellikle Menemenspor karşılaşmasındaki pozitif görüntüsü teknik ekip başta olmak üzere taraftarları da gelecek adına umutlandırmıştı. Şimdi herkes Gyasi'nin Bursa deplasmanındaki performansını merak etmeye başladı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.