Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Burak Yılmaz Samsunspor’a  çok yakın 

Samsunspor

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın raporu üzerine harekete geçen kırmızı beyazlı yönetim, takımıyla sözleşmesi sezon sonunda bitecek 24 yaşındaki başarılı stoper ile temasa geçti. Yapılan ilk görüşmelerin olumlu sonuçlandığı öğrenilirken; Samsunspor’un bu transferi kampa kadar sonlandırması bekleniyor.

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor, Sancaktepe’nin stoperi Recep Burak Yılmaz’ı büyüteç altına aldı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın raporu üzerine harekete geçen kırmızı beyazlı yönetim, takımıyla sözleşmesi sezon sonunda bitecek 24 yaşındaki başarılı stoper ile temasa geçti. Yapılan ilk görüşmelerin olumlu sonuçlandığı öğrenilirken; Samsunspor’un bu transferi kampa kadar sonlandırması bekleniyor.

ÇOLAK RESMİ SİTEDEN AÇIKLANDI  

Kırmızı beyazlı ekibin hedefinde olan Recep Burak Yılmaz’ın da Samsunspor’dan gelen teklife sıcak baktığı ve kulübünden kendisine yardımcı olmalarını istediği iddia edildi. Öte yandan Samsunspor, Balıkesirspor’dan renklerine kattığı tecrübeli oyuncu İbrahim Halil Çolak ile Antalya kampında resmi sözleşme imzalanacağını sosyal medya üzerinden duyurdu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.