Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Burak Çalık’ta son karar Şifo Mehmet’te! Koptu geliyor 

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, Denizlispor’un başarılı forvet oyuncusu Burak Çalık ile büyük ölçü de anlaşma sağlarken; gözler yeşil siyahlı ekibin teknik direktörü Mehmet Özdilek’e çevrildi. 

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor’da Burak Çalık sesleri. Şu ana kadar kadrosunu Balıkesirspor’dan İbrahim Çolak ve Santaktepe’nin stoperi Burak Yılmaz ile güçlendiren kırmızı beyazlı ekip, Süper Lig takımlarından Denizlispor forması giyen 31 yaşındaki forvet oyuncusu Burak Çalık’ı gözüne kestirdi. Yeşil siyahlı takımda teknik direktör Mehmet Özdelik’in çok fazla şans vermediği yıldız oyuncu ile prensipte anlaşmaya varıldı. 

GÖZLER ÖZDİLEK’TE 

Burak Çalık konusunda son kararı teknik direktör Mehmet Özdelik’in vereceği iddia ediliyor. İkinci devrede yapılacak kadro planlamasında yer alıp almayacağı bu hafta içinde netleşecek Burak Çalık, transferine eğer Özdilek onay verirse; tecrübeli oyuncu kırmızı beyazlı ekibe imza atacak. Yılport Samsunspor’da bu transferin gerçekleşmemesi durumunda ise alternatif isimler hazır bulunduruluyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.