Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Burak Çalık: Akhisar'da oynaması zor gibi 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekipte Burak Çalık'ın yarın deplasmanda oynanacak Akhisarspor maçında oynaması tehlikeye girdi. Tecrübeli oyuncunun, dizindeki devam eden sakatlığı takım içinde moralleri bozdu. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da Burak Çalık üzüntüsü yaşanıyor. Kırmızı beyazlı ekibin istikrarlı isimlerinden Burak Çalık'ın dizinde oluşan sakatlığı takım içinde moralleri bozarken; tecrübeli kanat oyuncusunun, Cumartesi günü oynanacak Akhisarspor maçında oynamasına büyük engel olarak görülüyor. Sakat ve cezalılar hakkında bilgi veren Ertuğrul Sağlam, hem Burak hemde diğer isimler için şunları söyledi; 

SAKATLAR CAN SIKIYOR 

 “Bu hafta Caner Arıcı cezalı, Ferhat Çulcuoğlu da Bandırmaspor maçında talihsiz bir sakatlık yaşadı. Burak Çalık’ın da dizinde bir problem var. Onu yetiştirmeye çalışıyoruz. Tomane’nin de sağlık ekibiyle yaptığı antrenmanları iyi geçiyor. Bu hafta bu oyuncularımızı kullanamayacağız. Sadece Burak Çalık’da bir belirsizlik var. Onu da bugünkü antrenmanda deneyip Cumartesi ile ilgili kararımızı vereceğiz”.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.