Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bünyamin Kubat'tan  Muhammet Beşir'e  açık mektup 

Samsunspor

Samsunspor'un eski futbolcusu Bünyamin Kubat, sosyal medya hesabından Bayrampaşa maçı sonrasında Beşir'e uyarı ve tavsiye niteleğinde bir mektup yazdı.

Samsunspor Haber - Samsunspor'un efsane kadrosunda yer alan ve başarılı futboluyla herkesin büyük beğenisini kazanan Bünyamin Kubat'tan kırmızı beyazlı ekibin genç forveti Muhammet Beşir'e açık mektup. Samsunspor'un eski futbolcusu Bünyamin Kubat, sosyal medya hesabından Bayrampaşa maçı sonrasında Beşir'e uyarı ve tavsiye niteleğinde bir mektup yazdı. "İçimden geldi yazmak istedim" diyerek düşüncelerini dile getiren efsane oyuncu Bünyamin Kubat, mektubunda şunları yazdı; 

O MEKTUPTA NELER YAZIYOR ? 

"Tamam belki 90 dakika oynamadım diye düşünebilirsin; belki ilk onbiri hakediyorum diye de düşünebilirsin ama o golü kaçırmana engel değildi. Özür dilemek erdemliktir derler büyüklerimiz. Güzel ama yine de bu golü atman lazımdı. Neden dersen; Ronaldo bile Juventus'ta kendini kanıtlamanın peşinde. Ağabeyin olarak ben futbolu bıraktıktan sonra 2 sene yaptığım hatalarla uyandım, bu yüzden zaman çabuk geçiyor. Sana umut bağlayan bu şehrin taraftarları, yöneticileri ve Samsunspor'u seven herkes senden çok şeyler bekliyor. Yoksa senden daha yetenekli futbolcular yok olup gitti bu sahalardan. Sözlerime son verirken kızım sana söylüyorum; gelinim sen dinle." 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.