Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bundan sonra yapılacakları sıraladı 

Samsunspor

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Burada yapılması gereken bir iş var. Akıllı insanlar, tecrübeli insanlar, dava insanları, hedefe odaklanmış insanlar bu gibi durumda şunu yaparlar, tabi ki iyi bir analiz ve sonrasında bundan sonraki süreç için kendimizi öne çıkaracak, daha avantajlı bir duruma getirebilecek değerleri üretebilirler. Biz inşallah bunu yapacağız" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, yenilgiden dersler çıkararak Süper Lig hedefine ulaşacaklarına inandığını söyledi. Mağlup oldukları için üzgün olduğunu ifade eden Ertuğrul Sağlam, “Futbol hayatımız boyunca bu türlü maçları çok oynadık. Böyle mağlubiyetler aldık. Burada yapılması gereken bir iş var. Akıllı insanlar, tecrübeli insanlar, dava insanları, hedefe odaklanmış insanlar bu gibi durumda şunu yaparlar, tabi ki iyi bir analiz ve sonrasında bundan sonraki süreç için kendimizi öne çıkaracak, daha avantajlı bir duruma getirebilecek değerleri üretebilirler. Biz inşallah bunu yapacağız" dedi. 

DAHA ÇOK KENETLENECEĞİZ

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Sağlam, "Bu mağlubiyet bize belki 3 puan kaybettirdi ama 3 puandan çok daha fazlasını ve şampiyonluğu, Süper Ligi kazandıracak değerler de üretecektir. Bunun adına ben söz verebilirim. Yapmamız gereken iş bu. Bir an evvel bu mağlubiyetin olumsuz etkilerinden kurtulup daha fazla sorumluluk alıp, birbirimize daha fazla sarılacağız. Daha fazla kenetleneceğiz, birbirimizi daha fazla sahipleneceğiz. Daha fazla çalışacağız ve hepimizin hayali olan Süper Lige inşallah çıkacağız” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.