Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bugün Günlerden Samsunspor  Vur-Kır-Parçala Bu Maçı Kazan 

Samsunspor

Son iki maçından galibiyetle ayrılan Yılport Samsunspor, bu akşam Başkent deplasmanında Ankaraspor'a konuk oluyor. Osmanlı Stadı'nda oynanacak zorlu puan mücadelesi saat 19'da başlayacak. Müsabaka TRTspor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

  TFF 1. Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Yılport Samsunspor, 16. hafta mücadelesinde bu akşam Başkent'te zor dönemler geçiren Ankaraspor'a konuk olacak. Osmanlı Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşmada İstanbul Bölgesi üst klasman hakemlerinden Onur Özütoprak düdük çalacak. Özütoprak'ın yardımcılıklarını Oğuz Terzi ve Deniz Caner Özaral yapacak. 

GERİ SAYIM BAŞLADI 

Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ozan Ergün olacak. Onur Özütoprak, ligin ilk haftasında oynanan Altay - Yılport Samsunspor müsabakasını yönetmişti. Kırmızı beyazlı ekipte bu akşamki karşılaşma öncesinde önemli eksikler bulunuyor. Caner Arıcı - Nadir Çiftçi ve Tomane sakatlıkları; Keram Can Akyüz ve Vukan Saviceviç ise kart cezalıları oldukları için bu akşamki karşılaşmada forma giyemeyecekler. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.