Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bugün günlerden Samsunspor... Vur kır parçala BU MAÇI KAZAN 

Samsunspor

Üst sıralardan kopmamak adına bu akşam oynayacağı B.B Erzurumspor karşılaşmasını kazanmak zorunda olan Samsunspor'da nefesler tutuldu. Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak kritik müsabaka 19.00 da başlayacak. 

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde haftanın en önemli karşılaşması bu akşam Samsun'da oynanacak. Hedefini şampiyonluk olarak açıklayan Samsunspor ve B.B Erzurumspor kozlarını paylaşıyor. Sezona istediği gibi başlayamayan ve sürpnriz puan kayıpları yaşayan kırmızı beyazlı ekip, bu akşam taraftarı önünde oynayacağı B.B Erzurumspor maçından mutlak galibiyet hedefliyor. Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak kritik 90 dakika saat 19.00 da başlayacak. 

TOMANE CEZALI 

Kırmızı beyazlı ekipte bu zorlu mücadele öncesinde eksik oyuncuların çokluğu takımın yeni teknik direktörü Fuat Çapa’nın işini biraz daha güçleştiriyor. Takımdaki en önemli eksik ise geçtiğimiz hafta İzmir deplasmanında oynanan Menemenspor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen golcü futbolcu Tomane. Saat 19.00’da başlayacak olan kritik karşılaşma TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. Mücadelenin hakemi ise Caner Ak.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.