Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bugün Günlerden  SAMSUNSPOR! Kırmızı beyazlılar, bugün sahasında Antalyaspor'u konuk ediyor...

Samsunspor

Markus Gisdol yönetiminde 26 puanla 17. sırada yer alan Samsunspor, Sergen Yalçın'ın takımı Antalyaspor'u konuk ediyor. Antalya ekibi, 34 puanla 7. sırada bulunuyor. İki takımın da kritik mücadeledeki tek amacı 3 puan olacak. 

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig'de Samsunspor, bu akşam sahasında Antalyaspor'u konuk ediyor. Kümede kalma yolunda bu akşam oynanacak kritik müsabaka öncesinde kırmızı beyazlı ekipte tek hedef galibiyet olarak açıklandı. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak olan maçı, Atilla Karaoğlan yönetecek. Kritik mücadele bu akşam saat 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. 

GERİ SAYIM BAŞLADI

Markus Gisdol yönetiminde 26 puanla 17. sırada yer alan Samsunspor, Sergen Yalçın'ın takımı Antalyaspor'u konuk ediyor. Antalya ekibi, 34 puanla 7. sırada bulunuyor. İki takımın da kritik mücadeledeki tek amacı 3 puan olacak. Samsunspor'da ara transfer döneminde takıma katılan yeni isimler Muja ve Benito'nun da bugün 18 kişilik maç kadrosunda yer almaları bekleniyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.