Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

BUGÜN GÜNLERDEN SAMSUNSPOR

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, bugün Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanında çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Play off hedefi açısından mutlak kazanmak zorunda olan Samsunspor'da geri sayım başladı. 

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde heyecan bir haftanın ardından bugün yeniden start alıyor. Erzurum'da oynanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor - Samsunspor karşılaşması nefes kesecek. Play off iddiasını devam ettirebilmek için bugün rakibi Erzurumspor'u mutlak mağlup etmek zorunda olan kırmızı beyazlı ekipte nefesler tutuldu. Kazım Karabekir Stadyumu’ndaki zorlu mücadelede Burak Pakkan düdük çalarken, Serdar Diyadin ve Mehmet Ali Akkor yardımcı hakem olarak görev yapacak.

GERİ SAYIM BAŞLADI 

TRTspor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor - Samsunspor karşılaşması üst sıraları da yakından ilgilendiriyor. Kırmızı beyazlı ekipte bugünkü karşılaşmada kart cezası sona eren kaleci Nurullah Aslan yeniren formasına kavuşurken; sakatlıkları nedeniyle Cihan ve Alaaddin'in bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecekleri kesinleşti. Teknik direktör Fuat Çapa, bu dakikadan sonra son sözü sahada futbolcularının söyleyeceğini ifade etti. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.