Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bugün günlerden Samsunspor

Samsunspor

Ligde kalma yarışında rakipleri arasında yer alan Adanaspor karşılaşmasından mutlak puan veya puanlar alması gereken kırmızı beyazlı ekipte geri sayım başladı. 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak kritik müsabaka saat 18.00 da başlayacak. 

Samsunspor Haber – Samsunspor bu akşam Adanaspor ile deplasmanda belki de sezonun en önemli maçına çıkıyor. Ligde kalma yarışında rakipleri arasında yer alan Adanaspor karşılaşmasından mutlak puan veya puanlar alması gereken kırmızı beyazlı ekipte geri sayım başladı. 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak kritik müsabaka saat 18.00 da başlayacak.

 
EN HAYATİ MAÇ

 
Hakem Alper Ulusoy’un yöneteceği zorlu ve bir o kadar hayati müsabaka öncesinde kırmızı beyazlı ekipte, hazırlıklar tamamlandı. Samsunspor’da sakatlığı devam eden ve Ufuk Budak’ın dışında bir eksik bulunmazken; kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Besim Durmuş, tüm hesaplarını galibiyet üzerine yaptıklarını söyledi. Bu arada dün oynanan müsabakada Denizlispor sahasında Ankaragücü’nü mağlup etmesiyle yarış çok farklı bir boyut kazandı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.