Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bugün günlerden Samsunspor

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, Adanaspor karşısında galibiyet arıyor .

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00 da oynanacak kritik müsabakada hakem Kadir Sağlam düdük çalarken; mücadele TRTspor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Kırmızı beyazlı ekipte bu akşam ki önemli 90 dakika öncesinde sakatlıkları devam eden Burak ve Boli kadroda yer almayacaklar. 


Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde Samsunspor, bu akşam sahasında son haftaların flaş takımı Adanaspor'u konuk ediyor. Samsun 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00 da oynanacak kritik müsabakada hakem Kadir Sağlam düdük çalarken; mücadele TRTspor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Kırmızı beyazlı ekipte bu akşam ki önemli 90 dakika öncesinde sakatlıkları devam eden Burak ve Boli kadroda yer almayacaklar. 

HASAN VE YASİN
YENİDEN KADRODA

Öte yandan kart çezalarını Eyüpspor maçıyla tamamlayan Hasan Kılıç ve Yasin Öztekin'in bu akşam ki müsabakada ilk onbir de olmaları bekleniyor. Yılport Samsunspor Genel Kaptanı Cenk İşler, zorlu Adanaspor maçı öncesinde takımın son durumunun çok iyi olduğunu söyledi. Çalışmaları yakından takip eden İşler, “Antalya kampı ile birlikte çok verimli bir çalışma ortamı yakaladık. Eyüpspor ile oynadığımız karşılaşmada değişim sinyallerini gösterdik. Bugün ise sahamızda Adanaspor’u taraftarımızın da desteği ile mağlup ederek güzel bir galibiyet serisinin başlangıcını yapmak istiyoruz” dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.