Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bu yenilginin mazereti olmaz

Samsunspor

Gaziantepspor karşısında inanılmaz derecede kötü bir futbol ve mücadele ortaya koyduklarını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Sportif Direktörü Zeren, "Buna rağmen öne de geçtik. Ancak son dakikalarda çok komik birbirinin aynısı iki ucuz gol yedik. Bu bize Samsunspor'a yakışmazı. Şimdi ekstra galibiyetler alarak bu durumu telafi etmek zorundayız" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Gaziantepspor karşısında şok bir yenilgi aldıklarını söyledi. 'Bu yenilginin bir mazereti olmaz' diyerek sözlerini sürdüren kırmızı beyazlı ekibin sportif direktörü Zeren, "Haftalar önce küme düşmesi kesinleşmiş bir takıma karşı alınan bu yenilgi üzücü. Bu camiaya yakışmadı. Telafi edeceğiz” dedi.

 
KÖTÜ FUTBOL OYNADIK 

Gaziantepspor karşısında inanılmaz derecede kötü bir futbol ve mücadele ortaya koyduklarını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Sportif Direktörü Zeren, "Buna rağmen öne de geçtik. Ancak son dakikalarda çok komik birbirinin aynısı iki ucuz gol yedik. Bu bize Samsunspor'a yakışmazı. Şimdi ekstra galibiyetler alarak bu durumu telafi etmek zorundayız. Bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

 
SORUMLULUKLARIMIZI BİLİYORUZ

Boluspor karşılaşmasını kazanarak milli maç arasına moralli girmek istediklerini de sözlerine ekleyen Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Taraftarlarımız başta olmak üzere bize zor günlerimizde destek olan insanlara karşı sorumluluklarımızın olduğunu biliyoruz. Takım olarak artık kendimizi toparlayıp, iyi konsantre olup kalan maçlarımızı istediğimiz sonuçlar alarak tamamlamak zorundayız" diye konuştu.
 
Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.