Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bu yenilginin mazereti olmaz 

Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, "Bugün burada ortaya koyduğumuz futbol çok üzücü. Camiamızdan, buraya gelen taraftarımızdan, herkesten özür diliyoruz. Bugünkü sonuç, ortaya konulan tavır hiç hoş değildi. Bunun mazereti olmaz" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, Eskişehirspor hezimeti sonrasında oldukça üzgündü. Bu zamana kadar sergiledikleri en kötü oyun ve mücadele olarak maçı değerlendiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Durmuş, "Bugün Samsunspor olarak hem çok üzgünüz hem de bu sonuç bizim için çok travmatik oldu. Hiç hak etmediğimiz, tavır ortaya koyamadığımız bir maç oldu. Bu bizi çok üzdü. Daha önceki maçlarımızda kazanamasak da iyi mücadelemiz vardı. Bugün bunu ortaya koyamadık. Eskişehir’i tebrik ediyoruz. Seyircisi ile bütünleştiler" dedi. 

TEK HAMLEMİZ KALDI 

Teknik direktör Durmuş, "Önemli bir galibiyet aldılar. Bizim de içeride son finalimiz var. Ya olacağız, ya olacağız. Bütün odak noktamız orası olacak. Ama bugün burada ortaya koyduğumuz futbol çok üzücü. Camiamızdan, buraya gelen taraftarımızdan, herkesten özür diliyoruz. Bugünkü sonuç, ortaya konulan tavır hiç hoş değildi. Bunun mazereti olmaz. Önümüzde bu maçtan daha değerli bir maç var. Bu maçı da telafi edebileceğimiz 10 puanlık bir maçı rakibimizle oynayacağız. O maça odaklanmak zorundayız" şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.