Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bu transferlerle bu kadar... Samsunspor, Bandırma'da adeta sahadan silindi! Bandırmaspor 2-0 Samsunspor

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin, kötü futboluna bir de oyuncuların isteksizliği eklenince ortaya taraftarı hiçte memnun etmeyen görüntüler çıktı. Samsunspor, Bandırma deplasmanında her iki yarıda yediği gollerle sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. 

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde Samsunspor, Royal Hastanesi Bandırmaspor deplasmanında ilk 45 dakikayı 1-0 geride tamamladı. 17 Eylül Stadı'nda oynanan müsabakaya kırmızı beyazlı ekip kontrollü başladı. Orta sahasını kalabalık tutarak hızlı hücumlarla Bandırma kalesinde etkili olmaya çalışan Samsunspor, ilk 45 dakikada bu düşüncesinde çokta etkili olamadı. Buna rağmen kalesinde pozisyonlar veren kırmızı beyazlılar, devrenin uzatma bölümlerinde frikikten yediği golle soyunma odasına 1-0 mağlup gitti. 

İSTEKSİZ FUTBOL 

Karşılaşmanın ikinci devresine ilk yarıya oranla daha atak başlayan kırmızı beyazlı ekip, hücumda istemesine rağmen bir türlü aradığı net pozisyonları bulamadı. Bu yarıda rüzgarı da arkasına alan Samsunspor, beraberlik için rakip kaleye yüklendi. İyi kapanan Bandırmaspor, kontra atak ta Keny ile farkı 2'ye çıkardı. (2-0) Bu gol aynı zamanda maçında sonucunu belirleyen gol oldu. Samsunspor, bu sonuçla ligde son oynadığı 4 maçta 2 yenilgi 2 de beraberlik almış oldu ve zirveden bir adım daha geriye düştü.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.