Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bu takımı ligde bırakın ve gidin 

Samsunspor

Samsunspor'un Eskişehirspor karşısında aldığı farklı yenilgi bardağı taşıran son damla oldu. Kırmızı beyazlı taraftarlar, sosyal medyadan oyunculara  'Bu takımı ligde bırakın ve gidin' şeklinde seslendi. 

Samsunspor Haber - Samsunsporlu taraftarlar, takımlarının Eskişehirspor karşısında tel tel dökülmesi karşısında büyük şok yaşadı. Oyuncularından kora kor bir mücadele ve en kötü ihtimalle sahadan 1 puanla ayrılmasını bekleyen taraftarlar, alınan 5-0'lık yenilgi sonrasında adeta çıldırdı. Kırmızı beyazlı taraftarlar, maçın ardından sosyal medya üzerinden futbolcu ve teknik ekibe adeta yaylım ateşi açtı. 

AKLINIZA BAŞINIZA ALIN 

Kırmızı beyazlı taraftarlar sosyal medya üzerinden futbolculara, "Bu takımı ligde bırakın ve gidin" diye seslendi. Haftaya oynanacak Denizlispor karşılaşmasında sahadan galibiyetle ayrılan tarafın Samsunspor olacağını ve bu konuda oyuncusundan teknik ekibine herkesin şimdiden kendini buna göre hazırlamalarını isteyen Samsunsporlu taraftarlar, "Bu takımı düşürmek kimsenin haddi değil. Denizlispor buradan çıkamayacak" diye konuştular. 

Haber: Özgür KALANBAK


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.