Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bu sezon hem rakipleri hem de hakemleri yeneceğiz! Şampiyon olmamız  engellenemez 

Samsunspor

Samsunspor,  2019-2020 sezonuna Gümüşhanespor deplasmanında aldığı muhteşem bir galibiyetle başladı. Hakem Gürel Uzuner faciasına rağmen sahada kora kor bir mücadele sergileyen kırmızı beyazlılar, şampiyonlukta ki iddiasını daha ilk haftada herkese gösterdi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor, yeni sezona bomba gibi başladı. Daha ligin ilk haftasında hakem skandalıyla karşı karşıya kalan kırmızı beyazlılar, tüm engellemelere rağmen sahadan galip ayrılmayı başardı. Ankara Bölgesi hakemi Gürel Uzuner'in daha maçın ilk dakikasından itibaren verdiği tuhaf kararlar karşısında sinirlerine hakim olan ve kimliğinden uzaklaşmayan Samsunspor, 90 dakikanın sonunda hem hakemi hem de rakibi Gümüşhanespor'u sahada adeta bombaladı. 

BİZİ YIKAMAYACAKSINIZ 

Karşılaşmanın başlama düdüğünden itibaren tüm taktir haklarını ev sahibi takımdan yana kullanan hakem Gürel, ikinci devrede Caner Arıcı ve Ferhat Çulcuoğlu'na gösterdiği kırmızı kartlarla adeta herkesin sinirleriyle oynadı. Buna rağmen saha içinde takım kimliğini kaybetmeyen ve ne yaptığını bilen bir görüntü sergileyen kırmızı beyazlılar, sahadan 2-0 galip ayrıldı. 9 kişi ile son 30 dakikayı ezilmeden kora kor mücadeleyle tamamlayan Samsunspor, ev sahibi takım taraftarlarının alkışları eşliğinde soyunma odasına gitti. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.