Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bu ne lakaytlık bu ne vurdumduymazlık! Yeter artık kendinize gelin 

Samsunspor

Son 4 günde 4 puan kaybederek taraftarlarını büyük bir hayal kırıklığına uğratan kırmızı beyazlı ekipte en büyük tehlike oynanan kötü futbol ve sahada futbolcuların vurdum duymaz halleri.

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta şampiyonluk hedefiyle sezona başlayan Yılport Samsunspor'da gerileme dönemi başladı. Her geçen hafta lige ağırlığını koyacağı beklenen kırmızı beyazlı ekipte, işler iyi gitmiyor. Dün akşam ligde tutunabilme mücadelesi veren Amed Sportif Faaliyetleri ile golsüz berabere kalarak lider Manisa FK'nın 4 puan gerisine düşen Yılport Samsunspor'da gözler yönetime çevrildi.

HERKES HADDİNİ BİLSİN 

Son 4 günde 4 puan kaybederek taraftarlarını büyük bir hayal kırıklığına uğratan kırmızı beyazlı ekipte en büyük tehlike oynanan kötü futbol ve sahada futbolcuların vurdum duymaz halleri. Geçen sezon yaşanan gruplaşmaların yeniden aktifleşmeye başladığı takıma yönetimin nasıl bir yaptırım uygulayacağı ise büyük bir merak konusu. Taraftarlar ise bir an önce bu kötü gidişin durmasını ve sorunların giderilmesini istedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.