Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bu nasıl bir açıklama Taner Hoca!

Samsunspor

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, oyuncularının Diyarbakır'ın fiziki şartlarından dolayı korktuğunu ve bundan dolayı oyuna konsantre olamadıklarını söyledi. Bu açıklamanın ardından ortalık karıştı. 

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın’ın Amed Sportif Faaliyetleri karşılaşması sonrasında gazetecilere verdiği röportajda oyuncularının Diyarbakır’ın fiziki şartlarından dolayı korkarak oynadığını söylemesi gündeme bomba gibi düştü. Her mağlubiyet sonrasında çeşitli bahaneler üreten teknik direktör Taner Taşkın’ın bu açıklamasına kırmızı beyazlı camiadan büyük tepki yağdı.

 
NE SÖYLEDİĞİNİ BİLMİYOR 

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, maçın ardından Samsun’dan maçı yerinde takip etmek için Diyarbakır’a giden gazetecilere yaptığı,  “Buraya gelirken bir tek Diyarbakır’ın fiziki şartlarından dolayı oyuncularımın üzerinde bir korku oluştu. Bunu hissettim dağıtmak için uğraştık ancak başaramadık” açıklaması yok artık Taner Hoca dedirtti.

SAMSUNSPOR HİÇBİR ŞEYDEN KORKMAZ 

Buna karşılık Samsunsporlu taraftarlar sosyal medya üzerinden Taner Taşkın’a cevap verdi. Kırmızı beyazlı taraftarlar, “Armasında Atatürk’ü taşıyan takım hiçbir şartta hiçbir koşulda, hiçbir şeyden  veya kişiden KORKMAZ” diyerek Taner Taşkın’a karşılık verdi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.