Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bu kadar alçaklık olmaz!

Samsunspor

Samsunspor Kulüp Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, FOX TV ekranlarında yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programında Samsunspor - İstanbulspor maçı öncesindeki seremonide çekilen fotoğrafın hangi amaçla gündeme taşındığına bir anlam veremediğini söyledi.

Samsunspor Haber - Samsunspor Kulüp Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, FOX TV ekranlarında yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programında Samsunspor - İstanbulspor maçı öncesindeki seremonide çekilen fotoğrafın hangi amaçla gündeme taşındığına bir anlam veremediğini söyledi. 'Bu kadar alçaklık' olamaz diyerek tepkisini dile getiren Başkan Karayılmaz, konuyla ilgili olarak şunları söyledi;

 
BU ÇOCUKLAR BİZİM

 
"Maçtan önce İmamhatip öğrencilerimiz Milli Eğitim kanalıyla kulübümüze ‘biz İstanbulspor karşılaşması öncesinde o atmosferi yaşamak ve Samsunsporlu ağabeylerimizin yanında olduğumuzu göstermek için sahada olmak istiyoruz’ dediler. Biz de konuyu Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdik. TFF'den de olumlu dönüş yapılınca kulüp olarak bu çocuklarımızın takımımızla beraber sahada olmasına müsaade ettik. Burası Türkiye Cumhuriyeti. Ve bu çocuklarımızda Türkiye Cumhuriyeti'nin evlatları. Bu ülkede mini etekle gezenlere kimse bir söz söylemiyorsa; bu çocuklarımıza da kimsenin bir söz söyleme hakkı yoktur”

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.