Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bu işte bir iş var!

Samsunspor

Samsunspor'un küme düşmesi kesinleşen Gaziantepspor'a 1-0'dan 2-1 mağlup olması beraberinde de bazı çirkin iddiaların gündeme gelmesine yol açtı. Kırmızı beyazlı taraftarlar, yönetimden bu maçın hesabının futbolculardan sorulmasını istiyor. 

Samsunspor Haber - Çok değil bir hafta içinde bu ligin kalbur üstü takımlarından lider Çaykur Rizespor ve Elazığspor takımları karşısında inanılmaz bir performans sergileyen; oynadıkları futbolla herkesin ayakta alkışladığı Samsunspor, küme düşmesi kesinlik kazanmış Gaziantepspor deplasmanında ayakta bile durmakta zorlandı. Rakibi karşısında koskoca 90 dakikada Samaras'ın ve Gökay'ın dışında kaleyi bulan şutu bile olmadı. 

BUNUN KONSANTRASYONLA BİR ALAKASI YOK 

İki top bile yapmakta zorlanan kırmızı beyazlılar, yaş ortalaması 17 -18 olan tecrübesiz rakiplerine son 10 dakikada yedikleri gollerle 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçla bir anda kendini ateş hattının içinde bulan Samsunspor'da işler bir anda tersine döndü. Maçın ardından kırmızı beyazlı taraftarlar, bu yenilginin altında bir şeylerin döndüğüne kanaat getirirken; spor kamuoyu bu işte bir iş var yorumları yapmaya başladı. 

FUTBOLCULAR HESAP VERECEKLER 

Şimdi gözler Samsunsporlu futbolculara çevrildi. Eğer bugün Gaziantepspor maçı kazanılmış olsaydı; şu anda belki de inceden inceye play off hesapları bile yapılıyor olabilirdi. Kırmızı beyazlı oyuncuların, 3-4 günlük sürede nasıl böyle bir değişime imza attığı ise araştırılması gereken bir durum olarak kayıtlara geçerken; yönetim kurulunun futbolculara nasıl bir yaptırım uygulayacağı ise şimdiden merak konusu oldu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.