Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bu hikayenin sonu mutlu bitecek SÜPER LİG'E SON 6 HAFTA

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekip, şampiyonluk yolunda Tuzlaspor engelini kayıpsız geçti. Samsunspor'un, Süper Lig hedefine ulaşabilmesi için geriye sadece 6 maçı kaldı. 

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde Yılport Samsunspor, zorlu Tuzlaspor engelini kayıpsız geçti. Süper Lig yolunda önemli bir rakibi mağlup ederek çok kritik bir 3 puanı hanesine yazdıran kırmızı beyazlı ekipte, şimdi gözler haftaya Samsun'da oynanacak Balıkesirspor karşılaşmasına çevrildi. Süper Lig hedefini gerçekleştirmek için kenetlenen Samsunspor'da futbolcular kazanılan her maç sonrası Süper Lig'e olan inançlarının günden güne arttığı söylediler. 

SAĞLAM TEBRİK ETTİ 

Kırmızı beyazlı ekipte haftalar sonra gelen Tuzlaspor galibiyeti takım içinde pozitif bir hava yaratırken; teknik direktör Ertuğrul Sağlam, oyuncularını Tuzlaspor maçındaki özverili mücadelelerinden dolayı tebrik ettiğini söyledi. Sağlam, Tuzlaspor galibiyetinin önem kazanabilmesi için Balıkesirspor maçını da kazanmaları gerektiğini ifade etti. Kırmızı beyazlı ekibin son 6 haftada ise rakipleri şu şekilde; Balıkesirspor, Menemenspor(D), Bursaspor, Boluspor(D), Ankaraspor ve Adanaspor (D)

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.