Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bu bize bir ders oldu

Samsunspor

Gaziantepspor yenilgisinden gereken dersleri çıkarmaları gerektiğini söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, “Artık bu maçı unutmamız gerekiyor. Yönetim olarak futbolcu ve teknik ekibimize güvenimiz sonsuz. Boluspor maçıyla yeniden iyi bir hava yakalayacağımıza inanıyorum” dedi. 

Samsunspor Haber – Samsunspor Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, Gaziantepspor karşılaşmasında hiç beklemedikleri bir sonuçla karşı karşıya geldiklerini söyledi. Karşılaşma öncesinde oyuncularımıza yapılan tüm uyarılara rağmen bu maçla ilgili motivasyon noktasında dengeyi sağlayamayadıklarını söyleyen Başkan Karayılmaz, “Futbolun doğasında bunlar var. Bazen ligin en iyi takımı gidip bu tür sürpriz maçları kaybedebiliyor” dedi.

 
OYUNCULARIMIZA GÜVENİYORUZ

Gaziantepspor yenilgisinden gereken dersleri çıkarmaları gerektiğini söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, “Artık bu maçı unutmamız gerekiyor. Yönetim olarak futbolcu ve teknik ekibimize güvenimiz sonsuz. Tecrübeli ve futbolu bilen bir oyuncu kadrosuna sahibiz. Boluspor maçıyla beraber ben Samsunspor’un ligde yeniden iyi sonuçlar alacağına ve ateş hattıyla arasını açacağına inanıyorum” diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.