Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bu birliktelik bizi  şampiyon yapacak 

Samsunspor

 Yılport Samsunspor, kazanmaya devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekip, zorlu Tarsus deplasmanından da galibiyetle ayrıldı.

Yılport Samsunspor, kazanmaya devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekip, zorlu Tarsus deplasmanından da galibiyetle ayrıldı. Taraftarlar ve futbolcular arasındaki birliktelik görüntüleri rakiplere büyük korku veriyor. 
Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, son haftaların flaş takımı Tarsus İdman Yurdu karşısında 1-0 geriden gelmesine rağmen sahadan 2-1 galip ayrıldı. Kırmızı beyazlı ekibin galibiyet serisine devam etmesi taraftarları da fazlasıyla memnun ediyor. Tarsus İlçe Stadı'nı maç sonunda 'ŞAMPİYON SAMSUNSPOR' sesleri inletirken; takım ve taraftar arasındaki bu birliktelik ise rakiplere büyük korku vermeye devam ediyor. 

ŞAMPİYON SAMSUN OLACAK 

Samsun'dan yüzlerce kilometre uzaklıktaki deplasmana giderek takımlarına büyük destek veren kırmızı beyazlı taraftarlar, futbolcu ve teknik ekibi adeta bağırlarına bastılar. Maçın başından sonuna kadar sabırla takımlarına destek olan Samsunsporlu taraftarlar, atılan gollerde büyük bir sevinç yaşadılar. Hakemin son düdüğünün ardından Samsunsporlu futbolseverlerin yer aldığı deplasman tribününde adeta bayram havası yaşandı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.