Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bu afranız tafranız kime?

Samsunspor

Samsunspor eski yönetim kurulu üyesi Haluk Tan, Ankaragücü karşılaşması sonrasında John Chibuike ve Jonathan Ayite'ye adeta ateş püskürdü. Tan, "Kafalarını gömünce gözükmüyoruz sanmasınlar ne yapmaya çalıştıklarını çok net görüyoruz. Epeydir tatildeler; Ayite ve Chibuike, bugün sahada da tatildeydiler. Kime kaprisiniz, kime afranız, kime tafranız" diye seslendi.

Samsunspor Haber - Samsunspor eski yönetim kurulu üyesi ve MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, Chibuike ve Ayite'ye ateş püskürdü. Teknik direktör Engin İpekoğlu tarafından Ankaragücü maçına sonradan dahil edilen iki futbolcu, sergiledikleri performansla herkesin büyük tepkisini çektiler. Maçın ardından samimiyetle formasının hakkını veren Samaras ve diğer futbolculara teşekkür eden Tan, sosyal medya hesabından özellikle Chibuike ve Ayite hakkında çok ağır sözler sarfetti. İşte Tan'ın maçın ardından sosyal medya hesabından paylaştığı o mesaj;

İŞTE O SES GETİREN MESAJ

"Şimdi maç bitti, emek veren samimiyetle formasının hakkını veren Samaras a ve diğer futbolcularımıza çok teşekkür ediyorum. Şimdi gelelim iki devekuşuna , kafalarını gömünce gözükmüyoruz sanmasınlar , ne yapmaya çalıştıkları çok net görüyoruz , epeydir tatildeler; Ayite ve Chibuike bugün sahada da tatildeydiler, sıkıntılı olanı ...kime kaprisiniz , kime afranız , kime tafranız.... Engin Hocam bunlara gerekeni yaparsın eminim de,bunlar en büyük ihaneti takım arkadaşlarına yapmışlardır.Ben bunları dönüşte otobüse bile almazdım, ilk önce onurlu olacak Samsunspor formasını terleten, onursuzların yeri çöplüktür. Kalın sağlıcakla..."

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.