Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Brezilyalı forvet iddalı konuştu... GOLLERİM DEVAM EDECEK

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibe imza atmadan önce Süper Lig'den bir çok takımın kendisini istediğini belirten Brezilyalı forvet, "Ancak ben Samsunspor'u tercih ettim. Çünkü burada ki müthiş projenin bir parçası olmak istedim" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un büyük umutlarla sezon başında transfer ettiği Douglas Tanque, gollerine devam edeceğini söyledi. Kırmızı beyazlı ekibe imza atmadan önce Süper Lig'den bir çok takımın kendisini istediğini belirten Brezilyalı forvet, "Ancak ben Samsunspor'u tercih ettim. Çünkü burada ki müthiş projenin bir parçası olmak istedim. Bunun için buradayım. Gollerimin erken gelmesi beni çok mutlu etti" diye konuştu. 

ÇOK ÇALIŞIYORUM

Çok fazla çalıştığını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Brezilyalı golcüsü Tanque, "İstediğim gibi gidiyor her şey. Çok fazla çalışıyorum  Gollerimin erken gelmesi beni son derece mutlu ediyor. Benim gol atmamda takım arkadaşlarımın rolü çok önemli, onlarda bana çok yardımcı oluyorlar.  Samsunspor formasıyla Süper Lig'de oynamak istiyorum. Bunun için arkadaşlarımızla birlikte üzerimize düşenleri eksiksiz olarak yerine getireceğiz" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.