Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Brezilyalı forvet, 9 maçta 7 gol attı...  TANQUE SAMSUN'DA ALEV ALDI 

Samsunspor

Samsunspor'un Brezilyalı forveti Douglas Tanque, Samsun'da alev aldı. Kırmızı beyazlı formayla çıktığı 9 maçta 7 gol kaydeden 29 yaşındaki forvetin, sevinçlerde Atatürk'lü Armayı işaret etmesi ise kendisine olan sevgiyi ve saygıyı daha da artırıyor. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un Khor Fakkan takımından transferi Douglas Tanque hem attığı goller hem de performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Kırmızı beyazlı ekiple şu ana kadar 9 maça çıkan Brezilyalı forvet, ligde 5 Türkiye Kupası'nda da 2 gol atarak takımına büyük katkı sağladı. Her geçen gün Türk futboluna alıştığı gözlenen 29 yaşındaki forvet, şu anda takımın en skorer oyuncusu olarakda göze çarpıyor. Kırmızı beyazlı oyuncunun, son oynanan Tuzlaspor maçında ki golü ise spor otoritelerince çok beğenildi. 

TAM BİR GOLCÜ 

Takıma olan uyum sürecini de kısa sürede aşan kırmızı beyazlı golcünün, artan performansıyla birlikte kaydettiği gollerle Türkiye'nin gündemine gelmeye başladı. Ulusal yayın organlarında Tanque'nin adı sık sık duyulurken; Samsunspor taraftarı, uzun süre sonunda ilk kez bir golcünün transfer edilmesine çok seviniyor. Tanque'nin attığı gollerdeki ustalığı ve özellikle sevinçlerde Atatürk'lü Arma'yı işaret etmesi ise kendisine olan sevgiyi daha artırdığı gözlendi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.