Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Böyle taraftar Süper Lig'de yok 

Samsunspor

Tarihinde ilk kez İkinci Lig'de yer alan Yılport Samsunspor, ilk devrenin 17 haftasında köy kasaba gezerek takımı hiçbir zaman yalnız barıkmadı. İlk devrenin finalini Sakarya Atatürk Stadı'nda yapan kırmızı beyazlı taraftarlar, her zaman olduğu gibi yaptığı tribün şovlarıyla Türkiye'ye bir kez daha örnek oldu. 

Samsun başta olmak üzere İstanbul, Bursa, İzmir ve Ankara'dan gerek otobüs gerekse özel araçlarıyla yüzlerce kilometre uzaklıktaki bir deplasman maçına daha giden Yılport Samsunsporlu taraftarlar, kendilerine ayrılan bin 500 kişilik tribünü tıklım tıklım doldurdu. Maçın başından itibaren takımlarına müthiş bir destek veren kırmızı beyazlılar, görsel şovlarıyla da kendilerine hayran bıraktılar. 

DEPLASMANDA KOREOGRAFİ 

Deplasmanda koreografi yapan tek taraftar olan büyük Samsunspor taraftarı, Sakaryaspor maçında da üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdi. Her şeye rağmen kırmızı beyazlı taraftarlar, 90 dakikanın sonunda elde edilen 2-2'lik skorun gelecek günler için kendilerine avantaj olarak döneceğine inanıyor. Sakaryaspor'un meşhur Tatangalar taraftar grubu da kırmızı beyazlı taraftarları statdan alkışlarla uğurladılar. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.