Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Boli'de MR sonucu bekleniyor 

Samsunspor

Kevin Boli’nin sağlık durumu hakkında da bilgi veren Mustafa Aztopal, “Kevin Boli’nin sakatlığının durumu, bugün akşam saatlerinde çekilecek MR’dan sonra belli olacak. MR’dan çıkacak sonuca göre bir değerlendirme yapabiliriz" dedi.  

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da Kewin Boli'nin sakatlanması takım içinde olduğu kadar camiada da moralleri bozdu. Bandırmaspor maçının 36. dakikasında sakatlanarak oyuncan çıkmak zorunda kalan stoper Kevin Boli’nin sağlık durumu hakkında da bilgi veren Mustafa Aztopal, “Kevin Boli’nin sakatlığının durumu, bugün akşam saatlerinde çekilecek MR’dan sonra belli olacak. MR’dan çıkacak sonuca göre bir değerlendirme yapabiliriz" dedi.  

KISA ZAMANDATOPARLANACAKTIR

İlk izlenimlere göre Boli'nin sakatlığının uzun süreli olacağını düşünmediklerini dile fetiren Aztopal, "Çok kritik bir sakatlık olmamasını umuyoruz” diye konuştu. Pazar günü oynanacak Akhisarspor karşılaşmasını da değerlendiren Azpolar, şunları söyledi: “Milli aradan önceki son maçımızı Akhisarspor ile kendi sahamızda oynayacağız. Milli maç arasına 3 puan alarak girmek istiyoruz. Maçın ardından 2 haftalık bir boşluk olacak. O arada da yine takımımız lige en iyi şekilde hazırlanacaktır.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.