Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bizim bizden  başka dostumuz yok 

Samsunspor

Yılport Samsunsporlu taraftarlar,  13 Mayıs Pazartesi akşamı herkesi Sakaryaspor maçına davet ederek: “Başkan, yönetim, teknik heyet, oyuncu grubu ve büyük taraftarımızın hep birlikte kenetlenme vaktidir. Unutmayalım ki bir Yılport Samsunspor  var ve bizim, bizden başka dostumuz yok” dediler.

Samsunspor Haber -  Yılport Samsunsporlu taraftarlar, Pazartesi akşamı İkinci Lig Play Off Çeyrek Final rövanş maçında oynanacak Sakaryaspor karşılaşmasına büyük önem veriyor.  13 Mayıs akşam ki tarihi müsabakada tribünde yerlerini alacak kırmızı beyalı taraftarlardan camiaya mesaj var. Büyük Yılport Samsunsporlu taraftarlar mesajlarında şunları dile getirdi:

HAKEMİ DE RAKİBİ DE YENELİM 

“Başkan, yönetim, teknik heyet, oyuncu grubu ve büyük taraftarımızın hep birlikte kenetlenme vaktidir. Unutmayalım ki bir Yılport Samsunspor  var ve bizim, bizden başka dostumuz yok. Pazartesi akşamı takımına inananların bizlerle beraber 19 Mayıs Stadı’nda olmalarını istiyoruz. Hep beraber tüm Türkiye’ye büyük Samsunspor ve taraftarlarının onurlu ve dik duruşunu gösterelim”.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.