Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bizde sendeleyeceğiz ama yıkılmayacağız

Samsunspor

Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, "Güçlü insanlar bu gibi durumda sendeler ama asla yıkılmazlar. Bizde sendeleyeceğiz ama yıkılmayacağız. Tekrar ayağa kalkıp yolumuza devam edeceğiz" dedi.  

  Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, futbolcularına sahip çıktı. Oyuncularına güvendiğini belirten Sağlam, “Zor bir durum. Dolayısıyla bu durumun üstesinden gelmek gerekir. Bu ağır yükten kalkmak gerekir. Şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki bizim çocuklar karakterli çocuklar. Ben onlara inanıyorum, güveniyorum. Onlar da sorumluluk alacaklar. Biran evvel kafalarını yukarı kaldırıp, ilk oynayacağımız Aydeniz Et Balıkesirspor karşılaşmasında bu olumsuz sonucu telafi edecek hem oyunu oynayacaklar hem de skoru elde edecekler" dedi. 

LİG UZUN BİR MARATON  

Ligin uzun bir maraton olduğunu ve bu türlü olumsuzluklarla karşılaşmalarının gayet doğal olduğunu belirten teknik direktör Sağlam, "Belki sonraki süreç içerisinde de karşılaşacağız ama şöyle bir gerçek var ki, güçlü insanlar bu gibi durumda sendeler ama asla yıkılmazlar. Bizde sendeleyeceğiz ama yıkılmayacağız. Tekrar ayağa kalkıp yolumuza devam edeceğiz. Rakibimizi tebrik ediyorum. Özellikle kaleci Ataberk’i tebrik ediyorum. Skorun korunmasında bugünkü galibiyette ön plana çıkan bence oyuncuydu. Batuhan’ı da tebrik ederim. Bursaspor akıllı oynadı ve galibiyeti aldı” diye konuştu.
 
Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.