Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Biz değil Adanaspor düşünsün

Samsunspor

Belki de rakipleriyle sezonun en kritik maçına çıktıklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Futbol Şube Sorumlusu Çakır, “Teknik ekip ve futbolcularımıza güvenimiz sonsuz. İnşallah Adana’dan güzel sonuçlarla döneceğiz” diye konuştu. 

Samsunspor Haber – Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, Pazartesi akşamı oıynayacakları Adanaspor karşılaşmasında işlerinin zor ancak imkansız olmadığını söyledi. Belki de rakipleriyle sezonun en kritik maçına çıktıklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Futbol Şube Sorumlusu Çakır, “Teknik ekip ve futbolcularımıza güvenimiz sonsuz. İnşallah Adana’dan güzel sonuçlarla döneceğiz” diye konuştu.

 
KAZANIP DÖNECEĞİZ

Rakiplerinin iç sahada bu sezon başarılı bir grafik sergilemesinin kendileri için handikap oluşturmadığını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Futbol Şube Sorumlusu Çakır, “Bu dakikadan sonra kiminle nerede karşılaşacağımızın hiçbir önemi yok. Samsunspor’un kazanmaya ihtiyacı var ve bu maçla beraber biz iyi bir seri yakalayıp bir an önce bu stresli bölgeden uzaklaşmayı istiyoruz. Bunu başarabilecek güçte ve kalitede bir takımız” diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.